Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en lugn kommun. Här genomsyras vårt arbete av vår gemensamma värdegrund: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Utöver ovan nämnda fördelar med att arbeta i Sotenäs kommun finns även andra personalförmåner: friskvårdsbidrag, rökfri arbetstid, gratis kaffe & te. Man får också som nyanställd delta i en gemensam introduktion under en halvdag, som både ska ge ett varmt välkomnande och viktig information kring att vara anställd i kommunen. Efter denna introduktion ska Du som medarbetare känna stolthet, trygghet och motivation för ditt nya arbete.

Vill du göra skillnad varje dag för de Kommuninvånare som behöver dig mest?

Då kan du jobba som semestervikarie inom LSS-verksamhet sommaren 2018.
Här får du vara en del av individens vardag och stötta med allt som kan behövas och du får uppskattning varje dag. Stödet som brukaren tar emot kan innebära allt från personlig hygien till stöd vid fritidsaktiviteter. Arbetet är omväxlande med både högt och lågt tempo.

Arbetsuppgifter
Som stödassistent arbetar du på Gruppbostad eller Servicebostad enligt lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS). Stödassistenten fungerar som ett stöd för brukarna och stödet är individuellt utifrån genomförandeplanen.

Personlig assistans enligt LSS sker i brukarens hem och omfattar det stöd som brukaren är i behov av.

Arbetstiderna variera mellan dag, kväll, helg och/eller nattjänstgöring beroende på vilken LSS verksamhet du arbetar med.

 Kvalifikationer

Det är viktigt att du har förmågan att vara flexibel, lyhörd och anpassningsbar då arbetet baseras fullt ut på brukarens behov.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper, såsom ansvarstagande och pålitlighet. Som person är du också empatisk, engagerad och har god samarbetsförmåga.
För att kunna kommunicera och dokumentera, krävs goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
Har du utbildning och/eller tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det bra, men det är din personlighet och vilja som är viktig.

 Villkor
Du ska ha fyllt 18 år och körkort är meriterande vid arbete på gruppbostad eller servicebostad.
Semesterperioden sträcker sig mellan v. 25-33.

Skriv i din ansökan:

- vilka veckor du vill jobba. Det är önskvärt att du kan arbeta minst fyra veckor i följd under semesterperioden. Om du kan jobba hela sommaren så kan vi fixa så du får en vecka ledigt under perioden.
- Skriv om du vill jobba som personlig assistent i Hunnebostrand eller Kungshamn 
eller som stödassistent i gruppboende/boendestöd i Kungshamn

Rekrytering av semestervikarier kommer att ske kontinuerligt. Du som skickar in din ansökan tidigt har därmed större chans att få ett vikariat. Du har redan nu chans att arbeta som timvikarie inom våra områden!

Anställningsform SUMMER_POSITION
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Kungshamn eller unnebostrand
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/149
Kontakt
  • Christina Torgnyson, 0523-66 45 87
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-311 12
Publicerat 2018-01-15
Sista ansökningsdag 2018-05-05

返回职位空缺页面