Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en lugn kommun. Här genomsyras vårt arbete av vår gemensamma värdegrund: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Utöver ovan nämnda fördelar med att arbeta i Sotenäs kommun finns även andra personalförmåner: friskvårdsbidrag, rökfri arbetstid, gratis kaffe & te. Man får också som nyanställd delta i en gemensam introduktion under en halvdag, som både ska ge ett varmt välkomnande och viktig information kring att vara anställd i kommunen. Efter denna introduktion ska Du som medarbetare känna stolthet, trygghet och motivation för ditt nya arbete.

Beskrivning
Busschaufför sökes till omsorgsresor inom Sotenäs kommun. Omsorgresor gäller till och från dagverksamheter, daglig verksamhet och även andra transportuppdrag inom kommunens verksamheter.

Som person behöver du ha lätt för att möta människor med olika behov och funktionsvariationer, där ett gott bemötande är en självklarhet. Du behöver kunna organisera din dag utifrån verksamheternas behov i förhållande till körtidslagar. Som chaufför inom omsorgsresor kommer du att ge stöd åt människor exempelvis med förflyttningar till och från rullstol. Du har lätt för att samarbeta och är självständig. Visst administrativt arbete ingår där grundläggande datorvana krävs.

Kvalifikationer
Yrkeskompetensbevis krävs och körkort D  samt körkortstillstånd för bakgavellyft. Bussen har 19 platser inklusive rullstolsplatser.

Villkor
Tjänsten är tillsvidare.
Körkortsbevis enligt ovan ska kunna visas upp vid förfrågan.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/29
Kontakt
  • Birgitta Cederberg, 0523-66 43 26
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-311 12
Publicerat 2018-03-09
Sista ansökningsdag 2018-03-23

返回职位空缺页面