Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en lugn kommun. Här genomsyras vårt arbete av vår gemensamma värdegrund: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Utöver ovan nämnda fördelar med att arbeta i Sotenäs kommun finns även andra personalförmåner: friskvårdsbidrag, rökfri arbetstid, gratis kaffe & te. Man får också som nyanställd delta i en gemensam introduktion under en halvdag, som både ska ge ett varmt välkomnande och viktig information kring att vara anställd i kommunen. Efter denna introduktion ska Du som medarbetare känna stolthet, trygghet och motivation för ditt nya arbete.

Beskrivning
Tjänsten innebär arbete inom nattenheten i Sotenäs Kommun. Nattpersonal arbetar på kommunens två äldreboenden, Kvarnberget i Kungshamn, Hunnebohemmet i Hunnebostrand samt inom nattpatrull. Det finns även en mobil nattundersköterska som utgår från äldreboendet i Kungshamn men är rörlig och vid behov rycker in och hjälper till där det behövs.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga omsorgsinsatser inom äldrevård under nattid. Du får givetvis introduktion av oss innan du börjar arbeta.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är undersköterska och som dels har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg men gärna även erfarenhet av att arbeta natt. B-körkort är ett krav för vissa av tjänsterna (inom nattpatrull och som mobil undersköterska).
Anställningsform Määräaikainen lyhyempi kuin 3 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Anställningen avslutas 2018-08-19
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Deltid/heltid
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/17
Kontakt
  • Fredrik Tholén, 0523-664394
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-311 12
Publicerat 2018-03-07
Sista ansökningsdag 2018-04-06

Takaisin avoimiin työpaikkoihin