Sjuksköterskeenheten

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en lugn kommun. Här genomsyras vårt arbete av vår gemensamma värdegrund: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Utöver ovan nämnda fördelar med att arbeta i Sotenäs kommun finns även andra personalförmåner: friskvårdsbidrag, rökfri arbetstid, gratis kaffe & te. Man får också som nyanställd delta i en gemensam introduktion under en halvdag, som både ska ge ett varmt välkomnande och viktig information kring att vara anställd i kommunen. Efter denna introduktion ska Du som medarbetare känna stolthet, trygghet och motivation för ditt nya arbete.

Beskrivning
Tjänsten är placerad vid sjuksköterskeenheten. Sjuksköterskeenheten består av ca 20 sjuksköterskor med olika specialinriktningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du ska kunna arbeta självständigt och även ha förmåga att samarbeta med övriga i teamet. Du ska kunna arbeta strukturerat, behovsinriktat och målinriktat. Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Villkor
B-körkort erfordras.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/63
Kontakt
  • Birgitta Cederberg, 0523-66 43 26
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Eva Nohr Bredin, 0523-66 44 11
Publicerat 2018-06-07
Sista ansökningsdag 2018-07-07

Retour aux postes vacants